Bli vegetarian

Vegetariska matkassar för en enklare vardag

Det finns flera orsaker till varför du kan vilja byta kostvanor och bli vegetarian. Många som väljer en vegetarisk kost gör det för att värna om djur och natur. Andra gör det för att kött kan ha en negativ påverkan på kroppen och göra en trött och orkeslös.

Kött innehåller dock många viktiga proteiner och näringsämnen. Om du utesluter kött från din kost behöver du se till att få i dig protein från andra källor. Ett smart och enkelt sätt för dig att bli vegetarian (och hålla dina nya kostvanor) är genom att investera i en matkasse med vegetarisk mat.

Vad är en matkasse?

En matkasse är helt enkelt en kasse med mat som levereras hem till din dörr – som en prenumeration. Du bestämmer själv hur ofta du vill ha maten hemlevererad, men det vanligaste är en gång i veckan. Du får också bestämma hur många personer som måltiderna ska räcka till och betalar därefter fakturan.

Vad innehåller en vegetarisk matkasse?

Den vegetariska matkassen är full med härliga och fräscha råvaror som du kan använda för att tillaga en rad olika måltider. I samband med att du får din kasse levererad får du också med smaskiga recept som är enkla och snabba att tillaga. Recepten är framtagna av duktiga och erfarna kockar och dietister för att du ska få en så balanserad, varierad och hälsosam kost som möjligt. Detta är något som är extra viktigt om du väljer bort kött eftersom du behöver få i dig vitaminerna och näringsämnena från annat håll.

Lämna ett svar