Bli vegetarian

Kikärtsbollar i mjukt pitabröd

Det är inte alltid lätt att veta vad man ska laga till middag och som nybliven vegetarian kan det vara ännu svårare att få ihop något gott. Du har tröttnat på vanliga sallad och vill testa på något kryddigt istället. Med dessa goda och smakrika kikärtsbollar kan du inte bara få i dig nyttiga proteiner och näringsämnen, utan du får också en snabb och enkel middag som du rör ihop på några minuter.

Att göra kikärtsbollar är inte svårt och det finns mängder med olika recept att välja mellan. Då kikärtor kan ha en väldigt neutral smak rekommenderar vi att du satsar på ordentlig kryddning. Det behöver naturligtvis inte vara starkt om du inte gillar det, men med lite extra smak blir det också mer sting. Kikärtsbollar gör sig allra bäst i ett varmt och nybakat pitabröd. Här kan du även komplettera med en riktigt god och krämig avokadodressing och en bulgursallad på sidan om.

Tips! Tycker du att det är svårt att göra kikärtsbollar själv finns det färdig mix som du kan använda dig av. Du följer bara anvisningarna på paketet och har goda vego-bollar på bara några minuter.

Lämna ett svar