Bli vegetarian

Abonnera på fruktkorg till företaget

Visst är det gott med en bulle till kaffet, men det är mycket hälsosammare att bjuda dina anställda på frukt. De blir garanterat piggare och du hjälper dem att leva ett mer hälsosamt liv.

Abonnera på fruktkorg

Det sköna med att abonnera på fruktkorg eller fruktlåda från fruktleveransen.se är att korgen levereras direkt till dörren och att ni får ett stort utbud av olika frukter att mumsa på. Du ställer bara fram en skål med frukt, så har personalen alltid något bra och nyttigt att äta. Det blir lättare för både dig och dina medarbetare att hålla vikten och få in vanan att äta mycket frukt och grönt. Samtidigt som du är schysst och bjuder på något. Du hittar ett stort utbud av olika fruktkorgar hos fruktleveransen.se där du enkelt bestämmer både antal kilon i veckan och frukter.

Hälsosammare personal

Det finns tre stora fördelar med att bjuda på frukt. Först och främst blir det en bättre stämning när arbetsgivaren bjuder på något. Folk känner sig uppskattade och det blir mindre dåligt prat om själva arbetsplatsen. Förutom fruktkorg är det smart att alltid bjuda på kaffe och te. För det andra blir personalen piggare med frukt istället för kaloririk fika. Sist, men inte minst, så minskas risken för övervikt, diabetes och en allmän ohälsosam livsstil genom att du bjuder på frukt. Mindre sjukskrivningar och friskare personal.

Mer vegetariskt på jobbet

Som arbetsgivare kan du påverka mycket genom attityd och handling, som att bjuda på frukt. Att få personalen att äta mer vegetariskt ger samma fördelar som en fruktkorg, förutom att det också är bättre för klimatet än kött, fisk och fågel. När du bjuder personalen på mat kan du bjuda på just vegetariskt. Om du äter mycket vegetariskt själv, så kommer det omedvetet att påverka och uppmuntra dina medarbetare att lägga om kosten. Hela samhället behöver äta mer frukt och grönt för bättre klimat och minskad övervikt.

Lämna ett svar