Supergod vegoburgare!

Det finns ingenting bättre än hemlagade vegoburgare! Smakar mycket bättre än på nån fast-food-kedja ;)

Det här behöver man

  • ädelost
  • majonnäs
  • ruccola
  • gul lök
  • kvisttomater
  • pesto
  • quornbiff
  • hamburgebröd

Såhär gör man

Man kan göra vilken vegobiff som helst: linsbiff, kikärtsbiff, quornbiff. Själv gjorde jag quornbiff,  receptet hittar ni här.

Skär löken i skivor och stek försiktigt på en stekpanna. Blanda ädelost med majonnäs (till exempel 200 ml majonnäs med en näve skivad ädelost). Burgaren serveras med varmt bröd, smord med majonnäs och ädelost, samt med stekt lök, färsk ruccola och quornbiff. Jag måste säga att den där blandningen av ädelost och majonnäs var lyckad!

Som tillbehör skivade jag kvisttomater och lade pesto på toppen, sen gräddade jag dem i 150 grader i en halvtimme.

Smaklig måltid!